Eilen illalla tulin takaisin. Eikä tietenkään tullut uni. Olihan se aika odotettua. Onneksi J vastasi :). Nyt tulee huippumalli haussa ja ikkunoissa paukkuu kun täällä tuulee. Tulisipa perjantai nopeammin.

Päivällä olin hyvin reipas. Heti kun pääsin koulusta, lähdin lenkille. Muuten en kyllä olisi saanut itseäni raahattua pihalle. Koulussa meillä oli retoriikkaa. Ja keskiviikon tunti peruttiin, eli nyt olisi taas keskiviikko vapaana. Normaalit ihmiset olisivat varmaan tosi innoissaan, mutta mua tollaset yllättävät vapaat vaan harmittaa. Silloin voisi nimittäin olla kotona L:lla, mutta nyt ei voi.

Olin E:n kanssa kaupungilla. E osti silmälasit ja ne oli tosi ihanat kyllä. Ostin jotain kivaa, mutta mieli olisi tehnyt ostaa vaikka mitä kun oli NIIN halpaa. :) Mutta ei voi. Kemelille ostin pastakoneen Anttilasta. Maksoi vaan 19,90. Tässä vielä kuva siitä. :D

335364.jpg

Käänsin myös keittiön pöydän. Tai siis ruoka/kirjoitus/tietokone pöytä. Nyt tää on kyllä parempi. Tilasin myös ruotsi extra kanava paketin. Nyt olis sitte tekemistä kun ei pysty nukkumaan. Kohta tulee täydelliset naiset. Se on hyvä sarja. Olen telkkarin orja.