Taas on vierähtänyt vähän aikaa. :) Ja ihan kohta on joulu. Jee! Koulua on enää 3 viikkoa ja yksi päivä (huominen). Mutta niihin viikkoihin mahtuu 3 tenttiä ja vaikka kuinka paljon sisäänjättö juttuja. Tänään sain onneksi yhden tehtyä. Ja olen katsonut hyvän elokuvan kaverin kanssa, Blades of Glory. Oli hauska!

Syötiin myös pizzaa, sekin oli hyvä. Eli tähän mennessä ainakin on ollut hyvä päivä. Nyt katselen Greyn anatomiaa, loistava sarja. Myös House on tosi hyvä. Se on niin ihanan sarkastinen. Eilen kun katsoin Housea niin naureskelin ääneen, onneksi olin yksin. Junassa ihmiset yleensä katsoo tosi kummallisesti kun nauran jollekin dvd:lle. No, sellasta sattuu... :)

M&P lähtee perjantaina Tunisiaan. Pääsisinpä minäkin, mutta ehkä sitten keväällä mennään J:n kanssa Espanjaan. Se olisi kivaa. On niin ikävä kun koko ajan on pimeä. Aamulla kun menee kouluun on pimeä ja illalla pimenee jo ennen neljää. Huhhu, milloin oikeen tulee kevät. Tai ensin saisi tulla joulu ja joululoma. :) Monta joululahjaa on jo ostettu (tai itsetehty), mutta monta on vielä hankimatta. mitä ostaa ihmiselle joka ei toivo mitään? Mulla on ollu lista valmiina jo pitempään. :)

Huomenna kotiin, huomenna kotiin. Ainoo ongelma on että pitää jaksaa ajaa, mikä tarkoittaa sitä että pitäisi myös pystyä nukahtaa. Onneksi minulla on mun "Matka musaa"-cd. Sitä on hyvä kuunnella. Olisipa M&P:n autossa kanssa sellanen soitin jolla voisi kuunnella ipodia. Vähän matka sitten menisi nopeesti.

Viikonlopuksi olisi kiva leipoo jotain. Täytyy katsoa jos jotain jaksaisi vääntää. Viikonloput vaan menee niin nopeasti. Viime sunnuntaina oltiin joulumarkkinoilla. Sain sieltä sellasen punaisen lyhdyn, sen voi kohta laittaa parvekkeelle. Pitäisi myös hävittää sieltä kesäkukat. En oo vaan saanu aikaiseksi. Ja yksi hylly pitäisi kiinnittää keittiöön. Mutta kyllähän sitä ehtii. Pyykkiä pitää pestä ja vaihtaa lakanat. Teen tässä itselleni vähän muistilistaa.

No mutta ihan kohta alkaa BB. Täytyy vähän katsella sitä. :) Ja sitten Houseja ja sitten en tiedä. Pitäisi varmaan kohta mennä nukkumaan, ja pakkailla kamat huomista varten. Huomenna pitää mennä tiedekirjastoon kello 9. Ja pitäisi suunnitella sitä kandidaattityötä. Hyi kun rupes ahdistaa.