Siis en ymmärrä miten taas onnistuin sottaamaan. Tällä kertaa vähän pespi maskia valkoiseen pöytäliinaan. No, kai se jollain lähtee. Jos ei muuten niin klooria peliin.

Ensi viikolla takaisin pohjanmaalle. Ei hirveesti nappaa, mutta pakkohan se on. Mutta ei se haittaa koska kohta on kesä. Vaikka ei tietty siltä vaikuta kun ulkona nyt on lunta. Vihdoinkin! Oltiin tänään kävelyllä. Käveltiin mammalle ja papalle. Ihana ilma ulkona ja vaan vähän pakkasta. Kesti noin 40 minuuttia. Ja eilen oltiin kuntosalilla ja mun kyljet on ihan jumissa. Auts! Kävelen kun hylje kuivalla maalla. Niin ei tietty varmaan voi sanoo mut ei se mitään. :)

Oltiin kattomassa digiboksia kanssa, mutta sellasen löytäminen on hankalaa kun on niin paljon vaatimuksia. No mulle riittää että se tallentaa... ;) Mutta hyvähän se nyt on ostaa kunnollinen niin ettei heti tarvii uutta ostaa. Nimimerkillä Kokemusta on.

Huomenna pitäis varmaan tehdä jotain koulujuttuja. Saas nähdä. :) Ja nukkuma rytmiä pitää muuttaa. Ei ole hyvä mennä nukkumaan joka ilta vasta 2 aikaan yöllä.

Nyt katselemaan telkkua ja myöhemmin vielä ehkä kyläilemään.